среда, 15 август 2018 | Вести денес: 57 ново
Дневен хороскоп за: вторник, 29.08.2017

Близнаци 21.5. - 21.6.

Нема потреба да се залажувате по лажни впечатоци или некој да ве залажува со големи ветувања. Проверувајте ги новите информации за работни ситуации и потрудете се да ги заштитите своите интереси. Доколку ве иритира нечие присуство, сочувајте ја присебноста. Не можете да кажете се што мислите, а тоа да не предизвика и определени последици во заедничкиот однос.

Сугестија: Контролирајте ја импулсивната страна на својата природа.

Top