Најнови вести

 
Култура 22.04.24 | 11:30

Europe House го прославува Светскиот ден на книгата со две предавања

Филм 22.04.24 | 11:24

Панел -дискусија за авторството и филмот и проекција на кратки филмови денеска во ЕУ хаус Струмица