Најнови вести

 
Култура 17.04.24 | 16:49

Балетскиот триптих „Молитви на моето тело“ инспириран од поезијата на Ацо Шопов на јубилејното издание на „Танц фест“

Сцена 17.04.24 | 17:26

„Ареа“ најавува акустична музичка магија и патување низ нивната 30-годишна музичка кариера