Категорија: Интима
Републиканка на денот 06:31

15.12.2018


Интима 23:38

Eден нерв во телото ја поттикнува сексуалната желба

Потребата за блискост, интимност и љубов неретко е блокирана со одбранбен став и подигнување на ѕидови помеѓу вас и останатите. Според Мајкл Лусејд, психосексуален...

Републиканка на денот 06:31

14.12.2018


Интима 21:33

Како старее вагината: Овие три работи ја очекуваат речиси секоја жена

Брчките на лицето и седата коса не се единствените знаци што ги откриваат годините. Ни вагината не е имуна на стареење, а ова се промените низ кои поминува таа со секоја...

Интима 20:41

Што се кондиломи и како се лекуваат: Кај жените може да преминат во рак на грлото на матката!

Кондиломите се многу непријатни поради тешкото лекување и неможноста целосно да се отстранат, како и можноста да преминат во канцер. Се смета дека личноста која еднаш...

Интима 20:23

Природно лекување на „белото прање“

„Бело прање“ кај жените се појавува поради повеќе фактори. Овој секрет го предизвикуваат разни воспаленија на матката, габични заболувања, стрес, а може да биде и последица...

Интима 19:03

Колку време без секс е премногу?

„Колку често имате секс со партнерот?“ Ова е прашање што често се поставува, понекогаш многу промислено, а нѐ разголува и ги изложува нашите најдлабоки несигурности...

Републиканка на денот 06:31

13.12.2018


Републиканка на денот 06:31

12.12.2018


Интима 13:42

Кој е подобар во кревет – ниските или високитe луѓе?

Ве привлекуваат ли повеќе ниски или високи личности? Двата пола се согласуваат во едно: подобро мажот да е повисок од жената. Научниците одлучиле да се позанимаваат...

Републиканка на денот 06:31

11.12.2018


Интима 23:28

Малите тајни на квалитетниот секс

За да го постигнете совршенството во секст, морате да ги знаете правилата на играта, особено непишаните. истот ака, еднакво е важно да бидете свесни за реалноста. Затоа,...

Интима 23:09

Сексот во тројка добива нова димензија

Ако не сте љубител на старата англиска поезија, сигурно не знаете што значи зборот каколд – cuckold. Тоа е стар англиски збор кој означува маж оженет со неверна жена, а...

Интима 22:47

Каков секс сакаат мажите по триесеттата

За мажите владее мислењето дека постојано мислат на секс и на ништо друго, па затоа и немаат високи стандарди во креветот – доволно е гола жена да легне покрај нив....

Републиканка на денот 06:31

10.12.2018


Републиканка на денот 06:31

9.12.2018


Интима 23:09

Се обидувате да затрудните? Овој е оброкот кој ви треба

Во новата студија на Харвард се вели дека паровите кои јадат морска храна почесто имаат сексуални односи. Рибата и морските плодови ќе ви помогнат да ја подигнете сексуалната...

Интима 22:07

Исповед на жена што излегува само со женети мажи

Со Џек се почувствувала возбудено – конечно за прв пат во животот имала секс. Таа имала 29 години, тој бил оженет. Со Ден возбудувањето било уште поинтензивно, иако неговата...

Интима 20:30

Лоши навики што му штетат на вашиот сексуален живот

Има многу фактори што може негативно да влијаат врз вашиот сексуален живот, но некои од нив се стекнати лоши навики. Ако мислите дека животниот стил не влијае врз нарушување...

Републиканка на денот 06:31

8.12.2018