Категорија: Твитови
Твитови 20.01.20 | 09:38

Шилегов заглави кај аналот

Знаете што сакам да кажам 😀 “ова е класичен АНАЛ-АНАЛ-АНАЛБЕЛТЕВИЗАМ“ 😂😂😂😂😂😂😂 😂те разбираме Шилегов, те разбираме😂 лупетаме пароли на емисија која што треба...

Твитови 19.01.20 | 21:38

Ивон Величковски: Важно Крсто го фати тендерот

Кој го фати крстот, го фати. Важно Крсто го фати тендерот. pic.twitter.com/S9QwkDIjjo — Ивон Величковски (@IVelichkovski) January 19, 2020

Твитови 19.01.20 | 12:12

Николовски му забрани на Курто да тепа луѓе од 20 јануари до 12 април


Твитови 17.01.20 | 11:35

Она кога ќе ти забранат да одиш у кафана…

#Онакога ќе ти забранат да одиш у кафана!!! pic.twitter.com/Yyd79QVmxC — 👌КАуркаТА👌 (@Kaurkata903) January 17, 2020

Твитови 16.01.20 | 23:44

И цело време…Го донеле Зоран Заев да го продаде името! Е баму името, ебаму!

И цело време.. Го донеле @Zoran_Zaev да го продаде името! Е баму името, ебаму! pic.twitter.com/XPtd4Rxxsv — 2 км автопат (@BaceTrajce) January 15, 2020

Твитови 16.01.20 | 23:24

Полициска академија – женски дел

Култната комедија преточена во една фотографија со ликови од нашето секојдневие. Како и секогаш – одлична смешка за зимскиот распуст. Уживајте!  

Твитови 10.01.20 | 23:59

Илиевски за Шекеринска: Каков човек треба да си за да мислиш дека „некој не сакал да се спасиш од давење“


Твитови 08.01.20 | 13:37

Мицковски: Македонија само будно чека наредба…


Твитови 06.01.20 | 20:45

Пандов: Мене ми падна паричката, на Заев му падна Владата


Твитови 05.01.20 | 23:48

„Исторически хумор“: Бугарија додека ја чека Третата светска војна за да си ја врати Македонија…


Твитови 05.01.20 | 22:06

Алексис, јас ќе ја дадам ќерката, вие ќе даете едно острово

Преговорите запнаа околу ќерка му на Заев pic.twitter.com/EU9nxUm4jQ — Мартиан (@MartianfromMKD) January 5, 2020

Твитови 05.01.20 | 16:53

Ивица Тодоров: Муртохаузан попознат под името Зоран Заев


Твитови 05.01.20 | 16:33

Млекото било 17 денара, а Зајко велел дека ќе биде 25 денара… И?


Твитови 05.01.20 | 16:17

Мицковски: Не ги разбирам апологетите на власта со исмејувањата врз пишувањата на Героски


Твитови 04.01.20 | 21:34

Мицковски: За „Рекет“ ќе кажат дека Зоки не само што пријавил туку дека и сите инвловирани ги пријавил на време


Твитови 04.01.20 | 19:53

Апасиев: Кој дал оставка од премиер не се вратил


Твитови 04.01.20 | 15:48

Заев: Со Вице се познаваме од телевизија


Твитови 03.01.20 | 19:43

Спасовски заигра ракомет – и предизвика инцидент

Сеир на денот денеска се несомнено триесетте прашања на Оливер Спасовски. НЕ-МО-ЖАМ! Вака се немам смеено од кога другар ми се сопна со двете раце пикнати во џебовите...

Твитови 03.01.20 | 19:17

Емил Димитриев беше похаризматичен

Технички премиер Емил Димитриевски VS технички премиер Оливер Спасовски Емил Димитриев беше по харизматичен. — Миле Паника (@Mile_Panika) January 3, 2020

Твитови 31.12.19 | 17:23

Чао, Заев, тик-так!

#ЧаоЗаевCountdown (function(d, s, id) { var js, pjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//www.tickcounter.com/static/js/loader.js"; pjs.parentNode.insertBefore(js, pjs); }(document, "script", "tickcounter-sdk"));