Категорија: Твитови
Твитови 27.12.18 | 10:34

#Фиромаштија

Готово брат. Чекам на овој што ми дужи да му пребаци оној што му дужи и ја да ти пребацам она што ти дужам и да ти пуштиш кај шо дужиш… – Македонска “бизнис”...

Твитови 26.12.18 | 12:16

Генијално (не)работење

*седница на Влада на РМ – Дечки, кнап е работава, се е хаос у државава, дајте да чујам решенија. – Да им го дадеме 2 јануар неработен? – Генијално! — Donatello™ (@Petrusevski13)...

Твитови 25.12.18 | 23:40

Пратеник си и ти завршува мандатот?! Јави се за сигурност и безбедна иднина!

Ти завршува пратеничкиот мандат?! Те фаќа страв дека ќе останеш без работа?! Се плашиш за својата сигурност? Страв ти е за иднината на твоето семејство?! Не очајувај! Не...

Твитови 25.12.18 | 18:18

И Заев побарал амнестија

И премиерот Зоран Заев е меѓу оние кои побарале амнесија.

Твитови 24.12.18 | 12:20

Без застој… Тој гази преку лешеви до целта

Коските на партизаните и комитите, историјата, идентитетот, и кој гази врз нив… Одговор во една слика. #БезЗастој pic.twitter.com/qkfrSUWIJu — Седо Перо (@crepotod1211) December 22, 2018

Твитови 20.12.18 | 15:02

Како е правилно: ФИРОМ или Северна?

Како е правилно: ФИРОМ или Северна? Пиши Монтенегро! #eudiplomacy

Твитови 20.12.18 | 14:30

На скопјани бесплатно никако


Твитови 20.12.18 | 08:13

#АмнестиранаПравда

Некој да ми ги амнестира кредитиве? Жими се несакајќи ги земав! Плс РТ! — Каршијак (@karsijak) December 19, 2018

Твитови 19.12.18 | 08:13

…се додаваат зборовите “и амнестираа”

Во член 6 алинеа 1, на вековната поговорка “ај бе и ти пола држава ја опљачкаа” се додаваат зборовите “и амнестираа” — никола димчев (@Nikola_Dimcev) December 18, 2018

Твитови 13.12.18 | 08:16

… Можеме ли better од бетер?!?

🇺🇸 better – подобро 🇲🇰 бетер – полошо — •ФѝќО• (@fraerot) December 11, 2018

Твитови 11.12.18 | 08:13

…А ни продаваат пропаганда дека почист воздух им е приоритет

Буџет на РМ за 2019 година: 3.7 милиони € за автомобили; 3.3 милиони € за мебел; 1.5 милиони € за загадување. А ни продаваат пропаганда дека почист воздух им е приоритет 🤡 —...

Твитови 06.12.18 | 15:39

Не зборете против МПЦ, греФ е. На кој спрат ќе ви оди душата?

Не зборете против МПЦ, греФ е. На кој спрат ќе ви оди душата? — Јане Стефанов (@StefanovJane) November 26, 2018

Твитови 02.12.18 | 14:55

Фалангата на Петре I Велики!

Фалангата на Петре I Велики! via FB – автор Гане Петров pic.twitter.com/DWjS9GU0G3 — Robert Veljanovski (@r_veljanovski) November 23, 2018