Категорија: Патувања
Патувања 22:21

Она под број 2 ќе ве натажи: Шест места кои наскоро ќе исчезнат

Климатските промени ја уништуваат природата на која сме навикнати. Токму заради тоа, сега е последен момент за посета на некои од најубавите и најзагрозените места....

Патувања 22:19

Џеки Чен пристигна во Хрватска

Велосипедистот Џеки Чен (40) од Тајван пристигна во Шибеник. Досега има поминато 40.000 километри и има видено околу 60 земји. Патувањето на Џеки Чен почна во јуни 2015 година...

Патувања 09:44

Македонскиот пасош 36-ти во светот

Македонија е на 36. место на листата земји чии пасоши овозможуваат најлесно патување, покажува рангирањето што го направила интернет страницата Паспорт индекс за 2018...

Патувања 11:07

Ниту ракот не беше доволна причина Ману и Ивана да не продолжат да патуваат по светот

Ивана Чолаковска и Мануел Торес кои во изминатите четири години го обиколија светот на мотор не може ништо да ги спречи да продолжат да патуваат. Во идејата повторно...