Категорија: Интима
Републиканка на денот 02.07.19 | 06:31

2.7.2019


Републиканка на денот 01.07.19 | 06:31

1.7.2019


Интима 30.06.19 | 12:09

Феномен летен пенис – мажи, проверете дали ве зафатил бранот

Ако сте слушнале деновиве мажи како разглобуваат за тоа дека пенисот им изгледа поголем или пак ве изненадило огледалото, пред да се насмеете, треба да прочитате за...

Републиканка на денот 30.06.19 | 06:31

30.6.2019


Републиканка на денот 28.06.19 | 06:31

28.6.2019


Интима 27.06.19 | 09:39

Променливото време влијае на сексот

Климатските недоследности, како што се долготрајни жештини, обилни врнежи, грмежи, како и наглата промена на времето, влијаат на крвнот притисок, како и на сексуалниот...

Републиканка на денот 27.06.19 | 06:31

27.6.2019


Републиканка на денот 26.06.19 | 06:31

26.6.2019


Интима 25.06.19 | 23:34

Не се самозадоволувал 700 дена, решил да продолжи

Maж се одлучил да престане со самозадоволувањето и досега успеал да издржи две години. Исклуството во овие 700 дена тој го сподели на онлајн заедницата „NoFap“ која има...

Интима 25.06.19 | 23:09

Вечерва пред да легнете, направете ги овие две работи

Ако нешто не ви оди во заедничкиот живот со вашиот партнер, можеби една од причините за незадоволството се погрешните ритуали што ги имате пред спиење. Имено, многу љубовни...

Републиканка на денот 25.06.19 | 06:31

25.6.2019


Интима 24.06.19 | 13:35

Зошто е добро да бидете гласни за време на сексот

Сетете се кога последен пат толку многу се опуштивте за време на сексот што заборавивте колку сте гласни. Повеќето двојки, од различни причини, дали поради децата, родителите...

Интима 24.06.19 | 12:50

Ситници кои мажите ги обожаваат за време на секс!

Како што сакаат и жените, така и мажите имаат свој список на омилени активности за време на сексот, кои максимално ги возбудува. Неколку мажи ни открија што најмногу...

Републиканка на денот 24.06.19 | 06:31

24.6.2019


Републиканка на денот 23.06.19 | 06:31

23.6.2019


Републиканка на денот 22.06.19 | 06:31

22.6.2019


Републиканка на денот 21.06.19 | 06:31

21.6.2019


Интима 20.06.19 | 23:09

Најдобри пози за секоја величина на пенисот

Различните големини на машкиот полов орган нудат и различни пози со кои најдобро може да се достигне сексуалниот врв. Како да го максимизирате вашето задоволство ако...

Интима 20.06.19 | 17:26

Да се прави или не целосна депилација?

Депилацијата и отстранувањето на несаканите влакна од телото е вообичаен начин за одржување на хигиена. Сепак, експертите предупредуваат дека отстранувањето на срамни...

Републиканка на денот 20.06.19 | 06:31

20.6.2019