Ознака: Мирослав Масин
Култура 26.11.22 | 08:36

Изложба на Мирослав Масин

Самостојната изложба на Мирослав Масин денеска ќе биде отворена во Галеријата „Ел Греко“. Мирослав Масин уметничката кариера ја почнува повлијаен од експресионизмот...

Култура 24.11.22 | 08:58

Самостојна изложба на Мирослав Масин во „Ел Греко“

Самостојна изложба на Мирослав Масин ќе биде отворена в сабота во Галеријата „Ел Греко“ во Скопје. Мирослав Масин уметничката кариера ја започнува повлијаен од експресионизмот...

Култура 26.11.19 | 11:35

Изложбата „Подобро на гранка одошто заглавен во лифт“ од Мирослав Масин денеска се отвора во МАНУ

Во 19 часот во Ликовниот салон на МАНУ ќе биде отворена изложбата на академскиот сликар Мирослав Масин „Подобро на гранка одошто заглавен во лифт“. Тема на изложбата...

Култура 05.04.19 | 11:59

Изложбата „Од кујната на Масин“ од вечерва во галеријата „Акантус“

Мирослав Масин денеска отвора нова изложба. Во галеријата „Акантус“ денеска во 18 часот ќе биде поставена изложбата „Од кујната на Масин“. Изложбата ќе биде отворена...