петок, 28 јули 2017 | Вести денес: 48 ново

Македонија

Македонија

Димовски: Деловникот е прекршен, извештајот на Комисијата за финансирање и буџет не е потпишан од претседателот, туку од други пратеници

Пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ Илија Димовски даде процедурална забелешка на почетокот од денешната 5-та седница на...

Македонија

Борисов: Очекуваме по потпишувањето на договорот Скопје да преземе акција за прекинување на антибугарската пропаганда и говорот на омраза

„Договорот ќе биде правно обврзувачки документ меѓу двете земји регулира трајно и стабилно добрососедските...

Top