Ознака: Сител
Македонија 04.05.24 | 15:22

Христијан Мицкоски вечерва гостин во дневникот на Сител

Христијан Мицкоски, лидерот на ВМРО ДПМНЕ вечерва ќе гостува во дневникот на Сител Телевизија од 19:00 часот.

Македонија 22.04.24 | 12:42

Мицкоски вечерва во Дневникот на ТВ Сител

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски вечерва ќе биде гостин во Дневникот на Телевизија Сител. -Следете го моето гостување во дневникот на ТВ Сител од 19:00 часот, пишува...

Македонија 27.02.24 | 14:35

Христијан Мицкоски вечерва гостин во Дневникот на Сител

Лидерот на ВМРО ДПМНЕ Христијан Мицкоски вечерва ќе биде гостин во Дневникот на Сител во 19 часот.

Македонија 04.10.23 | 13:24

Мицкоски гостин во Дневникот на Сител телевизија

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски вечерва ќе биде гостин во Дневникот на Сител телевизија. Следете го моето гостување во дневникот на Сител Телевизија во 19:00...

Скопје 01.09.23 | 19:55

Град Скопје со реакција за нападот на новинарот Арсов

Град Скопје излезе со рекација по повод нападот на новинарот на Сител Maртин Арсов.Оттаму бараат новинарските здруженија да ги согледаат сите факти пред да излезат со...

Македонија 18.03.22 | 17:57

Николоски вечерва во Дневникот на „Сител“

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски вечерва гостува во централниот дневник на ТВ Сител. Ќе зборувам за случувањата во меѓународната политика, проблемите...