Ознака: Марјан Забрчанец
Македонија 02.08.23 | 15:37

Бoрјан Јовановски: Владата да одлучи дали Марјан Забрчанец ќе биде одговорен за Отворен Балкан или ќе биде генерален уредник на повеќе портали

Новинарот Борјан Јовановски порачува дека е крајно време за Владата да одлучи дали Марјан Забрчанец ќе биде координатор за иницијативата Отворен Балкан или ќе „изигрува“...

Македонија 22.06.22 | 23:59

Дали Забрчанец потврди дека Владата го прифати францускиот предлог?!

Не смееме да се плашиме од преговорите за членство во ЕУ. Напротив, треба со засукани ракави да ја зграбиме секоја можност за чекор напред кон членство во Унијата. Полесен...

Македонија 16.02.22 | 18:34

Го вдомија: Забрчанец назначен за Национален координатор за Отворен Балкан

Владата на Република Македонија на денешната 15-та седница го прифати предлогот на Комисијата за именување и донесе одлука Марјан Забрчанец, да го именува за Национален...

Македонија 11.02.22 | 10:13

Забрчанец: Придонесовме за демократизација на општеството

Со својот ангажман и со ангажманот на мојот тим и на Пи-Ар секторите на министерствата дадовме суштински придонес и државата ја доби најтранспарентната влада од независноста...

Македонија 10.02.22 | 12:18

На местото на Забрчанец: Ана Андреева е новa раководителка на комуникацискиот сервис на Владата

Ана Андреева од денеска ќе биде одговорна за комуникациите и односите со јавност во Владата, на позицијата Секретар за комуникации и јавни политики во рамки на Канцеларијата...