понеделник, 22 јануари 2018 | Вести денес: 74 ново

Македонија

Македонија

Васко Ефтов до „шарените првоборци“: Од неделата наваму секое непојавување на медиум што не е под нивна контрола ќе значи страв од соочување со јавноста!

По многубројните и бурни реакции на социјалните мрежи, а по повод последната емисија „Во центар“ на Васко Ефтов...

Top