Ознака: Желби
Калеидоскоп 22.09.21 | 14:03

Вечерва погледнете во небо и 3 пати повторете желба: Моќен период кој ги исполнува сите замисли!

Вечерва почнува есента. Денеска кога денот и ноќта траат по 12 часа, важи за многу моќен ден и период. Во 21.22 часот погледнете во небо и три пати повторете желба, бидејќи...

Интима 04.09.20 | 10:24

Како да го излудите својот партнер: Ова мажите најмногу ги возбудува во сексот

Како и жените така и мажите имаат свој список омилени активности за време на сексот, кои максимално ги возбудуваат. Ова се најчестото нешто што најмногу ги привлекува...

Калеидоскоп 16.03.19 | 12:28

На возраст од 104 години ќе оди во затвор

Во Велика Британија 104-годишна жена од старски дом побара да биде во затвор, објави весникот Бристол пост. Јас сум на возраст од 104 години и секогаш сум била на страна...

Калеидоскоп 22.12.18 | 12:18

Имате уште 9 дена за да ги направите овие 3 работи

Новогодишните одлуки често остануваат заборавени, но и оваа Нова година имате шанса да почнете од почеток. Ова се трите најдобри работи кои може да ги направите за себе...

Калеидоскоп 13.12.18 | 15:06

Под перница пред спиење во новогодишната ноќ ставете шпил карти: Ако извлечете херц, еве што ве чека во 2019!

Нова година е време кога се повлекува црта, се смислуваат планови и желби и се врти нов лист. Една од класичните новогодишни желби е полно успех, а нашиот народ со векови...