Ознака: во живо
Скопје 11.10.21 | 19:43

Во живо од трибината на СДСМ во Карпош

Владејачката СДСМ во 19 часот и 30 минути ја оддржува трибината Најдоброто за Мојата Општина во Карпош, каде ќе се обратат кандидатите за градоначалници на Општина Карпош...

Македонија 11.10.21 | 17:22

ВО ЖИВО: Митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Кичево


Македонија 10.10.21 | 20:53

ВО ЖИВО: Митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Ново Село

Следете го во живо митингот на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата во Ново Село, на кој ќе се обрати и претседателот на партијата Христијан Мицкоски:

Македонија 10.10.21 | 20:27

ВО ЖИВО: Митинг на СДСМ во Крушево

Следете го во живо митингот на СДСМ од Крушево:

Македонија 07.10.21 | 19:13

ВО ЖИВО: Митинг на СДСМ во Штип

Кандидатот за градоначалник на СДСМ за Општина Штип, Сашко Николов на денешната прес-конференција истакна дека како локална власт особено внимание посветуваат на...

Македонија 04.10.21 | 12:03

ВО ЖИВО: Прес-конференција на Венко Филипче

Следете ја во живо прес-конференцијата на министерот за здравство Венко Филипче:

Скопје 03.10.21 | 21:29

ВО ЖИВО: Митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Кисела Вода

Последен од закажаните митинзи за денеска – митингот на ВМРО-ДПМНЕ во Кисела Вода. Презентација на кандидатот за градоначалник на оваа општина, Орце Ѓорѓиевски.

Скопје 03.10.21 | 19:36

ВО ЖИВО: Митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Карпош

Следете го во живо митингот на ВМРО-ДПМНЕ во Карпош:

Македонија 03.10.21 | 18:06

ВО ЖИВО: Митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Куманово

Следете го во живо предизворниот митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Куманово: Денес партијата има митинзи во Куманово, Карпош и Кисела Вода.

Скопје 03.10.21 | 18:04

ВО ЖИВО: Митинг на СДСМ во Ѓорче Петров

Следете го во живо предизборниот митинг на СДСМ во Ѓорче Петров: Караванот на „Најдоброто за мојата општина“ вечерва ќе помине и во Тетово.

Македонија 02.10.21 | 20:38

ВО ЖИВО: Mитинг на ВМРО-ДПМНЕ во Гостивар


Македонија 02.10.21 | 18:05

ВО ЖИВО: Митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Тетово

ВМРО-ДПМНЕ денеска ќе одржи повеќе средби со граѓани и митинзи. Во 16:30 часот се одржа средба со жителите на Маврово-Ростуше, во центарот на Ростуше. Во 18:00 часот минитнг...

Македонија 01.10.21 | 18:57

ВО ЖИВО: Митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Могила

ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „Обнова за Македонија“ во понеделникот од Охрид ја започнаа изборната кампања за претстојните локални избори. Денес партијата имаше митинзи...

Македонија 01.10.21 | 18:54

ВО ЖИВО: Митинг на СДСМ во Илинден

Следете го во живо митингот на СДСМ во Илинден, дел од караванот под име „Најдоброто за мојата општина“:

Македонија 01.10.21 | 17:50

ВО ЖИВО: Митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Демир Хисар

Денеска со почеток од 17:30 часот ВМРО-ДПМНЕ ќе одржи митинг во Демир Хисар. На митингот пред граѓаните свое обраќање ќе има кандидатот за градоначалник од редовите на...

Македонија 30.09.21 | 20:51

ВО ЖИВО: Mитинг на ВМРО-ДПМНЕ во Кочани

   

Македонија 30.09.21 | 19:14

ВО ЖИВО: Митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Виница

ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „Обнова за Македонија“ во понеделникот од Охрид ја започнаа изборната кампања за претстојните локални избори. Денес партијата имаше митинг...

Македонија 30.09.21 | 17:33

ВО ЖИВО: Mитинг на ВМРО-ДПМНЕ во Чешиново-Облешево


Македонија 28.09.21 | 21:22

ВО ЖИВО: Караван на СДСМ во Скопје

Следете го во живо митингот на СДСМ во Скопје:

Македонија 28.09.21 | 20:32

ВО ЖИВО: Митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Ресен

Следете го во живо централниот митинг на ВМРО-ДПМНЕ на градскиот плоштад „Цар Самоил“ во Ресен на кој ќе се обрати и претседателот на партијата Христијан Мицкоски: