Ознака: влажни марамчиња
Скопје 14.06.21 | 23:10

Ова се вашите влажни марамчиња фрлени во тоалет

ЈП Водовод и канализација – Скопје апелира до сите корисници на канализацискиот систем, во него да не се фрлаат отпадни материјали кои не се подлежни на разложување...

Интима 06.02.21 | 19:35

Влажните марамчиња се исклучително штетни за здравјето на вагината, но постои здрава алтернатива

Влажните марамчиња се изум што го обожава секое домаќинство, особено во моментите на брзо и неосновано бришење на правливите површини неколку моменти пред доаѓањето...

Здравје 04.08.20 | 09:43

Влажните марамчиња, памперси и хигиенски влошки ги затнаа пумпите на колекторскиот систем во Охрид

Несовесниот однос на жителите и посетителите на Охрид го загрозува функционирањето на колекторскиот систем во градот, којшто ги собира отпадните води но и го штити...

Калеидоскоп 08.02.20 | 11:54

Бесплатни лубриканти, кондоми и влажни марамчиња ќе дели општина Неготино за Свети Трифун

Три дена ќе трае прославата на Свети Трифун и Свети Валентин во општина Неговино годинава. Од 12 до 14 февруари, соопшти претседателот на Советот Диме Витанов. Тој истовремено...