Ознака: УНИ Банка
Економија 09.05.19 | 11:11

УНИБанка со промотивни услови за дебитни картички Mastercard

УНИБанка изврши промени во тарифата за физички лица и објави промотивни услови за дебитните картички од брендот Mastercard. Од средината на април до крајот на јуни, УНИБанка...

Економија 19.04.19 | 13:29

„УНИБанка” одбележа 15 години во Гостивар

„УНИБанка” го прослави својот 15-годишен јубилеј на својата експозитура во Гостивар со елегантен коктел во ресторанот „Мон Блан”. На настанот присуствуваа над 100 клиенти,...

Економија 02.04.19 | 13:35

Станбен кредит со 3,95% фиксна годишна каматна стапка

Сакате да купите стан или куќа? Сакате да го реновирате вашиот имот? „УНИБанка” нуди на пазарот нови атрактивни услови за станбен кредити за физички лица. Со понудата...

Економија 01.03.19 | 13:28

Kотaција на приватна емисија на обврзници од 5 милиони евра на „УНИ Банка“

УНИ Банка АД Скопје, издаде хибриден капитален инструмент познат и како перпетуална обврзница, со цел зголемување на основниот капитал на Банката. Овој финансиски инструмент...