Ознака: регистарски таблички
Патувања 26.07.19 | 17:10

Најскапиот паркинг во Грција е бесплатниот

Внимавајте каде паркирате, порачуваат паталци, кои во Афитос, Касандра, останале без табличките на автомобилите. Десетина автомобили паркирани покрај жива ограда на...

Македонија 16.06.19 | 14:31

Од понеделник МВР ќе издава регистарски таблички со ознаката „NMK“

Министерството за внатрешни работи од понеделник ќе започне со издавање нови регистарски таблички со ознаката „NMK“. За регистарското подрачје Демир Хисар ознаката...

Македонија 14.06.19 | 22:00

Од 17 јуни во сообраќај и со таблички DH и KS

Министерството за внатрешни работи излезе во пресрет на граѓаните на општина Демир Хисар и општина  Крушево и го одобри барањето за добивање  на сопствени регистарски...

Македонија 14.06.19 | 21:57

Од понеделник ќе се издаваат регистарски таблички со NMK

Новите регистарски таблички за возилата кои МВР ќе ги издава од наредната недела ќе бидат со национална ознака NMK наместо досегашната МК. Според измените кои ги направи...

Црна хроника 11.04.19 | 11:01

Сè решивте, уште ова остана: Битолчанец доби казна за избледена таблица

Полиција му пишала казна на битолчанец поради тоа што неговата регистерска табличка била избледена. Сè решивте, уште ова остана, коментира тој, споредлувајќи ги фотографиите...