Ознака: нови случаи
Здравје 21.10.22 | 14:54

Нови 50 случаи на ковид-19 од 523 тестови, 13 се реинфекции

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа: Направени се 523 тестови, а регистрирани се 50 нови...

Здравје 13.10.22 | 14:33

53 нови случаи на Ковид-19

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа: Направени се 657 тестови, а регистрирани се 53 нови...

Здравје 07.10.22 | 14:25

Вкупно двајца починати, нови 56 случаи на ковид-19

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа: Направени се 529 тестови, а регистрирани се 56 нови...

Здравје 06.10.22 | 13:39

Нови 55 случаи на ковид-19 од 644 тестови

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа: Направени се 644 тестови, а регистрирани се 55 нови...

Здравје 05.10.22 | 14:03

Вкупно тројца починати, 65 новозаразени со ковид-19 од 695 тестови

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа: Направени се 695 тестови, а регистрирани се 65 нови...

Здравје 04.10.22 | 14:46

Двајца починати, нови 75 случаи на ковид-19 од 745 тестови

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа: Направени се 745 тестови, а регистрирани се 75 нови...

Здравје 30.09.22 | 14:50

Регистрирани 81 нови случаи на ковид-19, 20 се реинфекции

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа: Направени се 734 тестови, а регистрирани се 81 нови...

Македонија 22.08.22 | 17:27

Починаа уште 10 ковид-пациенти, нови 614 позитивни тестови

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 3 дена (од 19.08 до 21.08.2022): Направени се 1.804 тестови, а регистрирани...

Македонија 27.07.22 | 14:31

Нови 897 ковид-позитивни, починале две лица

Во изминатото деноноќие се регистрирани нови 897 случаи на КОВИД-19 од направени се 1.828 тестови, соопшти Министерството за здравство. Најмногу се во Скопје – 384, Битола...

Здравје 06.07.22 | 15:10

Направени се 953 тестови, а регистрирани се нови 266 случаи на ковид-19

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа: Направени се 953 тестови, а регистрирани се нови...

Здравје 22.06.22 | 13:03

Нови 110 случаи на ковид-19 од 894 тестови, нема починати

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа: Направени се 894 тестови, а регистрирани се 110 нови...

Здравје 20.06.22 | 14:24

За три дена нови 81 случаи на ковид од 1.972 тестови, нема пријавено починати пациенти

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 3 дена (од 17.06 до 19.06.2022): Направени се 1.972 тестови, а регистрирани...

Македонија 15.06.22 | 14:42

Нови 75 случаи на ковид-19, оздравени 60 пациенти

Во последните 24 часа регистрирани се нови 75 случаи на КОВИД-19, од направени 937 тестови. Како што информира Министерството за здравство согласно Институтот за јавно здравје,...

Здравје 13.06.22 | 14:06

За три дена 69 нови случаи на ковид, нема пријавено починати пациенти

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 3 дена (од 10.06 до 12.06.2022): Направени се 1.640 тестови, а регистрирани...

Македонија 07.06.22 | 16:55

Починаа две лица, денеска нови 53 случаи на ковид-19

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, во последните 24 часа направени се 1.185 тестови, а регистрирани се 53 нови случаи со КОВИД-19 и 94 оздравени пациенти. Од...

Македонија 01.06.22 | 11:50

87 нови случаи на Ковид-19, починати се три лица

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа: Направени се 1.384 тестови, а регистрирани се 87 нови...

Македонија 27.05.22 | 16:28

Регистрирани нови 109 заболени од ковид-19, активни се 582 случаи

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа направени се 1.062 тестови, а регистрирани се 109 нови...

Македонија 26.05.22 | 19:45

Нови 108 заболени од ковид, активни 564 случаи

Нови 108 случаи на ковид-19 се регистрирани изминатите 24 часа од направени се 1.411 тестови. Новите случаи се во: Скопје – 70, Битола- 13, Штип – 7, Кавадарци – 3, Прилеп, Велес,Гостивар,...

Здравје 26.05.22 | 14:10

108 случаи на ковид-19, регистрирани осум реинфекции

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа: Направени се 1.411 тестови, а регистрирани се 108 нови...

Здравје 23.05.22 | 14:42

Во последните три дена се пријавни нови 151 случај на ковид од 2.780 тестови

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 3 дена (од 20.05 до 22.05.2022): Направени се 2.780 тестови, а регистрирани...