Ознака: милан станковиќ
Естрада 02.10.23 | 12:17

Милан Станковиќ заврши на инфузија на Света Гора

Пејачот Милан Станковиќ заврши на инфузија и се наоѓа во амбулантата во рамките на манастирот Хиландар. Станковиќ сподели фотографија од моментот кako лежи во креветот...

Естрада 11.01.23 | 11:44

Милан Станковиќ во геј афера!

ПејачотМилан Станковиќ повторно е во епицентарот на вниманието  Неговите фотографии се споделуваат на апликацијата Grindr, која е многу популарна меѓу хомосексуалците....

Естрада 26.11.22 | 20:46

Милан Станковиќ на Света Гора прави мелем за рак

Се сеќавате на пејачот Милан Станковиќ? Сега тој е примерен верник и помага во манастирот Хиландар на Света Гора.Естрадата е далеку зад него и не помислува да се врати, Велигден...

Естрада 16.03.22 | 08:22

Милан Станковиќ од пејач стана камионџија

Публиката долго време сака да слушне нова песна од Милан Станковиќ, но како што стојат работите тоа нема да се случи наскоро. Милан ќе снима песни само за своја душа,...

Естрада 06.01.22 | 22:22

Се крстив за да преживеам: Mилан Станковиќ не откри дали се замонашил

Милан Станковиќ (34) во последно време е посветен на верата, често посетува манастири и престојува во нив, а сега првпат зборува на овие теми. На прашањето кога станал...