Ознака: Лео
Сцена 01.03.24 | 09:48

Антонија Гиговска викендов ќе го промовира својот прв албум: Нема да се продава, ако сте во можност, оставете онолку колку што вие сметате дека треба, а средства ќе одат за лекувањето на Лео

Поп-пејачката Антониа Гиговска в недела (3 март) од 18 часот ќе го промовира својот прв албум „2001“, кој е насловен по годината кога е родена. Промоцијата е од отворен тип...

Македонија 26.02.24 | 14:24

Народниот правобранител стартува со иницијативата за промени за лекувањето во странство по случајот со Леонид

На иницијативата за промена на Законот за здравственото осигурување и одредбите од Правилникот за начинот на користење на болничкото лекување на осигурените лица...

Здравје 24.08.23 | 12:26

ДНК вчера се дружеа со аеродромци за да соберат донации за лекување на Лео

Панчо и Андреј од популарното музичко дуо ДНК уште еднаш потврдија дека се едни од најголемите хуманитарци меѓу јавните личности. Овој пат се сплотија и организираа...