Ознака: александар милошевиќ
Интима 28.02.24 | 22:07

Д-р Милошевиќ: Ако нема љубов и желба, тогаш и со мал пенис односот може да боли

Мажите и жените често мислат дека големината на машкиот полов орган е пресудна за добра сексуална врска, но според урологот и сексолог Александар Милошевиќ големината...

Интима 17.11.23 | 14:24

Ако го забележите ова на тестисите – не е на арно, веднаш обратете се кај уролог и невролог

Српскиот уролог Александар Милошевиќ за време на ноември, месецот на машкото здравје, одговара на прашања од читатели на „Жена“ поврзани со машките полови органи. Едно...

Интима 25.10.23 | 20:36

Д-р Милошевиќ: Мажите и до 75 години може да имаат јако либидо, со еден додаток

Дали знаевте дека постои машки климакс? Процесот е познат како андропауза или машка менопауза. Станува збор за промената во рамнотежата на хормоните и стареење на полните...

Интима 26.11.22 | 18:34

Урологот Марковиќ: Има зошто мажите сакаат секс повеќе од жените

Андрологот и уролог д-р Александар Милошевиќ неодамна го даде своето мислење зошто мажите сакаат секс повеќе од жените, што е особено интересно за понежниот пол. Мажите...