понеделник, 25 јуни 2018 | Вести денес: 22 ново

Живот

Живот

Се во домот оди некако надолу, постои напнатост и нервоза во семејството…Еве како да ја откриете „негативната енергија“ во домот (видео)

Без разлика на тоа дали верувате во “негативна енергија” или не, сепак, таква “лоша” енергија може да биде присутна...

Top