сабота, 19 август 2017 | Вести денес: 58 ново

Македонија

Македонија

Срамно и скандалозно: Апелација одлучи незаконските снимки да важат, а молчи и не реагира за законските снимки за „Поткуп“ обезбедени со ПИМ мерки

Апелациониот суд со укинувањето на решението на Основен суд одлучи спротивно на закон и го прекрши чл. 12 ст.2 од...

Top