петок, 24 февруари 2017 | Вести денес: 0 ново

Македонија

3333-22
Македонија

„Во Центар“: Шарена револуција, терористички закани и блокада на граница- координирана стратегија против Македонија

Изолација на Р. Македонија и потполно попречување на нормална комуникација  помеѓу македонската влада со администрацијата...

vakcina
Македонија

Стручната комисија за имунизација ги разобличи лагите на СДСМ: Вакцините се транспортираат и се чуваат на температура од 2 до 8 степени

Вакцините се биолошки препарати кои согласно препораките на Светската здравствена организација се транспортираат...

Top