Ознака: зеќир рамчиловиќ
Култура 15.02.20 | 10:49

„Независниот“ Рамчиловиќ доби 90 илјади денари да пишува за Долно Коњари

И пратеникот Зеќир Рамчиловиќ доби средства од Министерството за култура, беше објавено во нивниот годишен кокурс. СДСМ не дискриминира по партиска линија: Сопругата...

Македонија 13.11.19 | 14:26

Зеќир Рамчиловиќ избран за нов потпретседател на Собранието

Со 62 гласови „за“ и 12 „против“ независниот пратеник Зеќир Рамчиловиќ е избран за потпретседател на Собранието на Македонија. Изборот е направен во рамките на денешната...

Македонија 07.11.19 | 16:34

Не може да смени три коалиции и да биде потпретседател на Собрание

Енес Ибрахим од Партијата за движење на Турците смета дека непринципиелен е предлогот Зеќир Рамчиловиќ да биде потпретседател на Собранието на предлог од коалициските...

Македонија 05.11.19 | 13:26

Зеќир Рамчиловиќ предложен за нов потпретседател на Собранието

Зеќир Рамчиловиќ, кој од 1 ноември во Парламентот функционира како независен пратеник е предложен да биде нов потпретседател на Законодавниот дом од страна на пратеници...

Македонија 05.11.19 | 12:56

Рамчиловиќ ги напушти независните од ВМРО-ДПМНЕ

Пратеникот Зеќир Рамчиловиќ ја напушта пратеничката група на коалицијата на независните од ВМРО-ДПМНЕ. Во дописок кој пратеникот го испратил до Талат Џафери, го информира...