Ознака: Воена болница
Свет 03.03.24 | 14:51

Германија се подготвува за војна, САД им ја градат најголемата воена болница

Германскиот министер за здравство Карл Лаутербах вели дека здравствениот сектор во таа земја мора да биде подобро подготвен за сите предизвици, вклучително и воените...

Скопје 27.02.24 | 08:45

Ноќно се гради висококатницата кај Воена, иако Конзерваторски центар го поништи решението

Иако Конзерваторскиот центар одлучи да го поништи позитивното мислење за изградба на зградата сред болничкиот комплекс кај Воена болница, градежните работи продолжија...

Скопје 21.02.24 | 15:11

Ако Јакимовски продолжи како досега на сила да ги турка плановите ќе протестираме 24 часа пред Општина Карпош

Како жители на општина Карпош кои се загрижени за својата и иднината на своите најблиски ја поздравуваме одлуката на Конзерваторскиот центар да го поништи позитивното...

Скопје 21.02.24 | 13:52

Костадиновска-Стојчевска бара да се поништи конзерваторското решение за зградата кај Воена болница

Министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска, за изградбата на висококатницата до „Воена болница“ во Скопје, информираше дека го добила Извештајот од работната...