Ознака: виктор паунов
Македонија 06.12.23 | 12:57

Дали е нормално возрасен маж со возило да бара да оди на „кафе“ со девојче од 13 години, а МВР да демантира обид за киднапирање, прашува Паунов

Јавноста во Македонија мора да ја знае вистината! Во текот на вчерашниот ден во ООУ „Страшо Пинџур“ Карбинци се случи немил настан кога непознато лице со возило марка...

Македонија 02.03.22 | 15:59

Паунов: Почна уредувањето на просторот покрај патеката во близина на село Таринци

Градоначалникот на општина Карбинци, Виктор Паунов, информира дека почна уредувањето на просторот покрај патеката во близина на село Таринци. Нови уредени зелени површини...

Македонија 15.02.22 | 13:43

Паунов: Општина Карбинци од изолирана стана отворена за народот

Во Општина Карбинци во изминатите 100 дена покажавме дека можело да се работи и да се гради за својата општина, сакаме да покажеме дека можело поинаку и дека оваа наша...