Ознака: прегледи
Здравје 17.10.22 | 09:40

Недела на бесплатни прегледи и консултации на пациентки во менопауза на ГАК

По повод Светскиот ден на менопаузата -18 Октомври, од денеска до 21 октомври на Универзитетската клиника за гинекологија и акушерство во Скопје ќе се организира недела...

Балкан 20.09.21 | 15:04

Во Грција секоја седмица ќе се објавуваат податоци за случаи на Ковид-19 кај учениците

Секоја среда Националната организација за јавно здравје на Грција ќе објавува податоци за децата од 4 до 17 години кои се заразени со Ковид-19, соопшти портпаролот на грчката...

Здравје 11.03.20 | 11:41

Гинекологија ќе прима само итни пациенти, се откажуваат закажаните прегледи преку „Мој термин“

По донесените мерки од Владата во функција на превенција од ширење на коронавирус, Универзитетската клиника за гинекологија и акушерство – Скопје упатува апел до пациентките...

Здравје 22.06.19 | 21:23

Во Младинскиот центар „Сакам да знам“ – Водно може да се добијат повеќе бесплатни здравствени услуги

Преку Превентивната програма за ХИВ на Министерството за здравство, во Младинскиот центар „Сакам да знам“ – Водно, се обезбедуваат бесплатни услуги од дерматолог,...

Здравје 22.06.19 | 15:14

Бесплатни прегледи од дерматолог, психолог и гинеколог

Преку Превентивната програма за ХИВ на Министерството за здравство, во Младинскиот центар „Сакам да знам“ – Водно, се обезбедуваат бесплатни услуги од дерматолог,...