Ознака: Осигурување
Економија 29.04.24 | 15:11

Да се стави во мирување поскапувањето на осигурувањето на автомобилите, побара Финансии

Комисијата за осигурување од автомобилска одговорност на денешната седница го разгледа доставениот извештај од Националното биро за осигурување поврзано со зголемените...

Економија 29.04.24 | 09:00

Комисијата за осигурување од автомобилска одговорност ќе одлучува за поскапувањето на полисата

Комисијата за осигурување од автомобилска одговорност денеска на седница треба да го разгледа Извештајот од Националното биро за осигурување за оправданоста и исправноста...

Економија 27.04.24 | 12:16

В понеделник ќе се знае дали ќе поскапи полисата за задолжителното авто осигурување

Комисијата за осигурување од автомобилска одговорност в понеделник на седница треба да го разгледа Извештајот од Националното биро за осигурување за оправданоста...

Економија 26.04.24 | 14:51

Тарифникот за поскапување на автоодговорноста не е одобрен од Влада: За Битиќи ова е пример за длабоката држава која мора да се искорени

Згрозен сум од зголемувањето на сумата за задолжителна осигурителна полиса од страна на осигурителните компании, порача вицепремиерот за економски прашања, Фатмир...

Патувања 28.07.23 | 15:49

Патувајте безгрижно со Патна асистенција од Винер Осигурување

Еден од приоритетите на Винер – Виена Иншуренс Груп АД Скопје како општествено одговорна компанија е да се грижи за своите клиенти и да обезбеди осигурителни покритија...