Ознака: Независен синдикат
Македонија 25.02.24 | 13:36

Независниот синдикат на здравствени работници најавува протест доколку не се усогласат платите со минималната плата

Независниот синдикат на здравствени работници, административен технички персонал и технички персонал најавува протести доколку нема усогласување на платите со минималната...

Здравје 20.02.23 | 14:54

Па што ако не работи системот, хакерски напади има секаде! Имаме паметни луѓе, треба да ги задржиме, а не да ни бегаат, велат од Независниот синдикат

Имаме паметни луѓе, треба да ги задржиме, а не да ни бегаат. Ништо не функционира во државата, вели Марјан Ристески, од Конфедерацијата на независни синдикати. Денеска...

Економија 06.01.22 | 14:12

Независниот синдикат на полицијата бара од идниот премиер да ги вметне нивните барања во владината програма

Независниот синдикат на полицијата бара од новиот премиер на Република Македонија во наредниот период да ги сублимира сите нивни барања и да ги инкорпорира...