Ознака: наод
Црна хроника 12.05.21 | 16:18

Заврши обдукцијата на 33-годишната жена што почина на КАРИЛ

Заврши обдукцијата на 33 годишната жена која почина на КАРИЛ, а за која семејството обвинува за несовесно лекување додека била оперирана на Гинеколошко акушерската...

Македонија 16.03.20 | 16:26

Правото за надоместок за помош и нега од друго лице и надоместок за попреченост ќе се врши без преглед на странките

Согласно мерките за спречување на ширењето и сузбивањето на корона вирус донесени од Владата на Република Македонија, Министерството за труд и социјална политика ги...

Црна хроника 26.11.19 | 16:50

Управа за извршување санкции: На телото на починатиот затвореник нема траги на насилство

На телото на починатиот затвореник во Куманово не се пронајдени траги на насилство, а камерите во затворот не снимиле ништо невообичаено. Управата за извршување санкции...