Ознака: бојлер
Калеидоскоп 12.01.20 | 08:12

Kога бојлерот троши најмалку струја – кога постојано е вклучен или кога се вклучува по потреба?

Kога бојлерот троши најмалку струја – кога постојано е вклучен или кога се вклучува по потреба? Апсолутно не е вистина дека многу порационално е да се остави бојлерот...

Македонија 14.08.19 | 12:41

Апартманот со отпад ми е скоро комплетиран, вели охридскиот нуркач Паскали

Апартманот со отпад ми е скоро комплетиран, вели познатиот охридски нуркач Никола Паскали кој деновиве кај Трпејца на езерското дно на Охридското езеро најде стар бојлер. Бојлерот...

Калеидоскоп 15.03.19 | 19:06

Ништо не сакам само бојлер да не се капам вo корито

Славица Димовска е најниската жена во Македонија. Живее во општина Чашка. Има 61 година и само еден метар висина. Досие ја посети по втор пат. Таа сама се бори во животот...

Балкан 06.01.19 | 11:40

За пет дена ќе славеше роденден, а умре со оваа неостварена желба

Ивана Рошуљ(23) од Стајичево кај Зрењанин почина на 4 јануари во својата куќа, кога ја удри струја од бојлерот додека се туширала. Таа тој ден околу 18 часот влегла да се...