Ознака: албанки
Балкан 26.09.21 | 22:16

Дане има 23 години, а од 15 живее сам без струја: Човек не гледам и по 3 месеци, овде ни Албанките не сакаат да се омажат

Има 4-5 часа јавање до првата продавница, а неговиот прв сосед е оддалечен половина час. Дане денес има 23 години, а живее сам од 15 -годишна возраст. Првата продавница е на...

Македонија 25.02.21 | 17:34

Конзерваторски центар: Албанките Александра и Ангелина имаат право да бидат што сакаат

Од Националната установа Конзерваторски центар – Скопје, велат дека, согласно Хелсиншката конвенција, секој граѓанин има право да  се изјасни за етничка припадност....

Семејство 09.11.19 | 10:16

Македонците се женат и преку „Фејсбук“: Невеста од Албанија за 1.000 евра, за 2.000 може и пробен брак од 10 дена

Договорените бракови помеѓу Албанките и ергените од целиот Балкан постојат долго време, а сега постои и агенција за посредување преку интернет. Преку групата „Албанки...