недела, 23 април 2017 | Вести денес: 100 ново

Импресум

Директор:
Доне Доневски

 

Главен уредник:
Билјана Зафирова
[email protected]

 

Редакција:

Горан Момироски
goran.momirovski@@republika.mk

Ненад Mирчевски 
[email protected]

Александра Мазнева – Бундалевска
[email protected]

Катерина Митиќ
[email protected]

Наум Стоилковски
[email protected]

Александрија Стевковска
[email protected]

Невена Поповска
[email protected]

Марина Костовска
[email protected]

Горан Зивчевски

Кристина Николова – Кузмановски

Бојан Момировски
[email protected]

 

Фотографија:

Александар Ивановски
[email protected]

Технички уредници:

Никса Георгиевски
Билјана Неделковска

Видео:

Снимател:
Дејан Станчевски

Монтажа:
Илија Јовановски

 

 

Top