четврток, 23 март 2017 | Вести денес: 146 ново
pisces_red_transperentbg
Дневен хороскоп за: четврток, 23.03.2017

Риби 22.2. - 20.3.

Некој ве отперетува со дополнителни барања и се обидува да ви наметне одредени обврски. Упорно се обидувате да пронајдете некое заобиколно решение, но вашиот напор сепак не донесува и позитивен ефект. Повремено делувате резигнирано, ви се чини дека партнерот има свои прикриени интереси или некои „тајни планови“ во кои се чувствувате малку „исклучено“. Се наоѓате во емотивен расчекор.

Сугестија: Ќе ви одговара прошетка и средба со пријателите, некој ве поттикнува на позитивно размислување.

Top