среда, 20 септември 2017 | Вести денес: 6 ново

Здравје

Здравје

Ристески: Единствена цел во минатото на клиниката за Онкологија и радиотерапија ни беше што подобро и поквалитетно доаѓање до нашата услуга

Пет години како директор на клиниката за Онкологија и радиотерапија единствена цел ни беше што подобро и поквалитетно...

Top