вторник, 13 ноември 2018 | Вести денес: 1 ново

Здравје

Здравје Живот

Измени за Законот: Медицинските сестри кои ќе останат без работа од приватните установи, ќе бидат преземени во јавното здравство

Министерството за здравство информира дека подготвени се измени на Законот за здравствена заштита за преземање...

Top