петок, 9 октомври 2015 | Вести денес: 136 ново

Македонија

centralen-komitet-sdsm-5
Македонија

Откажувањето на СДСМ од дијаспората и воведувањето на Бадинтер во ДИК е исто како и со пазарењето со територијалната поделба

Откажувањето на СДСМ од дијаспората и воведувањето на Бадинтер во ДИК е исто како и со пазарењето со територијалната...

Top