вторник, 19 јуни 2018 | Вести денес: 94 ново

Балкан

Балкан

Колумна на русенскиот митрополит Наум во бугарските медиуми: „Охридската архиепископија е бугарска, ќе бевме предавници ако отидовме на прославата“

Синодот на БПЦ-БП одби да учествува на прославата на 1000 годишнината од Охридската архиепископја во Охрид која...

Top