вторник, 20 ноември 2018 | Вести денес: 42 ново

Здравје

Здравје Живот

Филип Димишковски е првиот пациент во Македонија кому му е извршена трансплантација на коскена срцевина од несроден дарител

Во текот на минатата недела е извршена првата трансплантација на коскена срцевина од несроден дарител во Македонија,...

Top