понеделник, 18 јуни 2018 | Вести денес: 61 ново

Култура

Култура

Димитар Николов-Таки: ДФРМ и Агенцијата за филм имаат за цел да создадат лажна слика дека основниот претставник на филмските професионалци

Димитар Николов-Таки поттикнат, како што вели ,од вчерашното  соопштение за потпишување на Меморандум за соработка...

Top