вторник, 19 јуни 2018 | Вести денес: 93 ново

Скопје

Скопје

Јанчева не е дорасната за функцијата претседател во Советот на град Скопје: Ги навредува, дофрла и се служи со недолични квалификации кон советниците

Советниците на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата  денеска ја напуштија седницата во Советото на Град Скопје откако, како...

Скопје

Граѓаните од Аеродром против бетонската џунгла: Осамнаа билборди со натписи Добредојдовте во зградодром, Марин го боли ДУП-Е за чист воздух…

Граѓаните против бетонската треска во Општина Аеродром! #УрбанистичкиХаос #БетонскаЏунгла #ГрадежнаМафија#Гетоизација Групата...

Top