среда, 24 октомври 2018 | Вести денес: 1 ново

Вести

Македонија

Срам да Ви е професоре Мухиќ! Срам да ми е мене што учев од Вашите предавања, се надевам дека никогаш повторно нема да имате прилика да предавате за Кант

Срам да ви е, и ако ви е треба да ви е, а ако не ви е, срам да ви е што ни срам немате! Срам да Ви е професоре Ферид Мухиќ...

Top