петок, 19 октомври 2018 | Вести денес: 0 ново

Вести

Скопје

Митески: Една година откако локалната власт во Аеродром е под раководство на СДСМ и Златко Марин, а разочарувањето на жителите е огромно(видео)

Точно една година откако локалната власт во Аеродром е под раководство на СДСМ и Златко Марин. Разочарувањето...

Top