среда, 15 август 2018 | Вести денес: 0 ново

Архива по таг: топ

Македонија

Владата нема капацитет да се справи со предизвик како референдумот: Како е зачуван идентитетот кога институционалниот идентитет ќе се изгуби?

ВМРО-ДПМНЕ ќе се изјасни во однос на тоа како ќе ја води референдумската кампања тогаш кога ќе завршат консултациите...

Македонија

Ова не се брише и не се заборава: Гаранцијата што ја потпиша Зоран Заев за да го добие мандатот од претседателот Иванов (ФОТО)

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев е првиот мандатар на кого му се бараат гаранции за заштита на унитарноста и суверенитетот...

Македонија

Беласицо, крикни и заплачи, за петте твои синови: Мицкоски се заколна дека заветот на струмичките студенти ќе биде оганот кој ќе го зачуваме и исполниме

-Денес нашата битка е за човечко достоинство, за правдини, за држава која ќе обезбеди сигурност, среќа за нејзините...

Top