четврток, 16 август 2018 | Вести денес: 1 ново

Македонија

Македонија

Ристески со статус за Карпалак: Херои, јунаци македонски, заминавме горди и во занес од љубов кон Македонија, која и ден денес ни е се!

градоначалникот на Прилеп, со фејсбук статус се огласи на својата фејсбук страница во врска со настанот Карпалак....

Top