понеделник, 18 јуни 2018 | Вести денес: 61 ново

Култура

Култура

Промоција на прирачник „И јас сакам да бидам балерина“: Танцувањето лицата со Даунов синдром може да ги направи дисциплинирани и креативни танчери

Во соработка со Факултетот за музичка уметност (ФМУ) при УКИМ, катедра за балетска педагогија – современ танц...

Top