недела, 22 април 2018 | Вести денес: 75 ново

Економија

Економија

Кирил Миноски: Прогресивното оданочување ќе ја зголеми даночната евазија, а ќе биде и стимул за селење на капиталот и финасиските средства во трети држави

Со прогресивното оданочување дефинитивно ќе се зголеми даночната евазија, затоа што граѓаните ќе бидат мотивирани...

Top