четврток, 16 август 2018 | Вести денес: 1 ново

Македонија

Македонија

Присутноста на терен го зголеми рејтингот на ВМРО ДПМНЕ за 3,4 отсто, додека СДСМ бележи пад од 1,1 отсто – покажува анкетата на Телма и МЦМС

Рејтингот на ВМРО ДПМНЕ  забележал скок од 3,4 отсто за само два и пол месеци, покажува анкетата на Телма која ја...

Top